Şapte incendii gestionate la sfârşit de săptămână

Joi, 19 Mai 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Sapte incendii gestionate la sfarsit de saptamana | imaginea 1 În perioada 13-15 mai a.c., pompierii mureșeni au fost solicitați la 178 de intervenții, după cum urmează – șapte incendii, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 167 de intervenții SMURD.

Vineri, 13 mai, în jurul orei 12:20, un incendiu s-a produs la o casă din localitatea Ozd, strada Principală. Au intervenit de îndată pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduș.

În urma incendiului a ars aproximativ 50 mp în interiorul casei, cu posibilitate de propagare la acoperiș, fără victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Vineri, 13 mai, în jurul orei 12:45, un incendiu s-a produs la un autoturism în localitatea Corunca, strada Principală. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În urma incendiului a ars în totalitate un autoturism. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Vineri, 13 mai, în jurul orei 14:55, un alt incendiu s-a produs la un fânar din localitatea Milaș, strada Principală. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu împreună cu pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu.

În urma incendiului a ars un fânar din lemn pe o suprafață de aproximativ 15 mp și aproximativ 500 kg de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: focul deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 01:15, un incendiu s-a produs la un autoturism pe autostrada A3 la Km 16, pe sensul de mers Târgu Mureș-Iernut. Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

În urma incendiului, a ars o autoutilitară în totalitate, fără victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 19:10, un incendiu s-a produs la un autocamion în localitatea Saschiz, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. În urma incendiului, a ars în totalitate zona motorului a autocamionului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 21:40, un nou incendiu s-a produs la un grajd din localitatea Vălenii de Mureș, strada Principală. Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, Punctul de Lucru Deda, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Aluniș.

În urma incendiului, a ars grajdul în totalitate, două biciclete electrice, două drujbe și aproximativ 20 kg de cereale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: aparate electrice lăsate sub tensiune și nesupravegheate.

Duminică, 15 mai, un incendiu s-a produs la un tractor din localitatea Șăulia de Câmpie, strada Principală. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Șăulia.

În urma incendiului, a ars în totalitate un tractor care se afla în curtea unui operator economic, fără posibilitate de propagare. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.