Şi-a găsit casa scrum - Scânteile din sobă au declanşat un incendiu

Joi, 26 Mai 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Si a gasit casa scrum   Scanteile din soba au declansat un incendiu | imaginea 1 Atenție la jarul din sobă! O bătrânică și-a găsit casa scrum după ce scânteile din soba nesupravegheată au declanșat un incendiu!

Pompierii militari din cadrul detașamentului Mediaș au fost alertați de un copil că locuința bunicii sale, din localitatea Buzd, este în flăcări și nu poate stinge focul cu o găleată de apă. Pompierii s-au mobilizat prompt cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru a salva locuința femeii.

Din păcate, ajunși la fața locului, au constatat că focul ardea generalizat la întreaga casă și astfel nu au putut salva nimic. Spre fericirea nepotului, bunica sa era bine, întrucât nu era în locuință în momentul izbucnirii incendiului.

Pe această cale, pompierii sibieni fac un apel către cetățenii care dețin sobe, să le curețe periodic, să verifice și coșurile de fum ale acestora, să se asigure că ușițele se închid și sunt izolate corespunzător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.