A supravieţuit 12 ore într-o fântână adâncă

Marți, 21 Iunie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

A supravietuit 12 ore intr o fantana adanca | imaginea 1 Cățelul din brațele salvatorului botoşănean este, cu siguranță, cel mai norocos! Nu numai că a supraviețuit mai bine de 12 ore într-o fântână adâncă de aproximativ opt metri, dar a și fost adoptat de proprietarii puțului unde a fost captiv.

De cum l-au auzit scheunând în fântână, oamenii au încercat să îl salveze. Eforturile lor au fost zadarnice. După ce au mai făcut o încercare și în dimineața următoare, și-au dat seama că doar pompierii pot să îl salveze.

Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi a ajuns la fața cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii specifice. Unul dintre colegi a coborât în fântână și l-a adus la suprafață. Intervenția salvatoare a avut loc, joi, 16 iunie a.c., în localitatea Frumușica.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.