Au intervenit la un accident rutier produs în drumul lor spre unitate

Marți, 14 Iunie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Au intervenit la un accident rutier produs in drumul lor spre unitate | imaginea 1 Cu spirit civic și pasionați de munca pe care o desfășoară, zece pompieri din cadrul Stației Deta, precum și conducătorul auto din cadrul Detașamentului Lugoj, au intervenit pentru asigurarea măsurilor P.S.I. la un accident rutier produs în drumul lor spre unitate.

Miercuri seara, 8 iunie a.c., pompierii au luat la cunoștință prin stația de serviciu, de producerea unui accident rutier pe E70, în localitatea Jebel, în care erau implicate trei autoturisme, dintre care, unul răsturnat.

Fiind conștienți de pericolul care se putea produce, au hotărât să oprească și să asigure măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. S-au mobilizat la fața locului, au asigurat zona, s-au apropiat de persoanele implicate, liniștindu-le, până la sosirea celorlaltor forțe de intervenție. De asemenea, au decuplat bornele autovehiculelor, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.