De la agonie la extaz, în salvarea unui căţel

Vineri, 10 Iunie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

De la agonie la extaz  in salvarea unui catel | imaginea 1 De la agonia și până la bucuria unui cățel, a fost nevoie doar de câteva minute de intervenție a pompierilor!

Liniștea zilei de duminică, 5 iunie a.c., a fost tulburată de plânsul unui cățel, care mai tare se auzea, decât se vedea, din cauza trestiilor de pe marginea râului Târnavă Mare. Un trecător, ce se plimba prin zona aceea, l-a auzit! Fiind în imposibilitatea de a ajuta micul suflet, a apelat la ajutorul pompierilor din cadrul Detașamentului Mediaș.

Cu promptitudine, ca de fiecare dată, pompierii militari s-au mobilizat și au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o barcă pneumatică, și astfel l-au făcut pe cățeluș să depășească frica ce l-a cuprins văzând-se blocat în apele tulburi ale Târnavei.

Nu doar că s-a oprit din plâns, dar de acum, va avea și un stăpân, care îl va hrăni, îl va îngriji și cu care se va plimba! 𝑬𝒔𝒕𝒆 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒏𝒂𝒕 𝒔𝒂̆ 𝒂𝒔𝒄𝒖𝒍𝒕𝒂̆𝒎 𝒍𝒊𝒏𝒊𝒔̦𝒕𝒆𝒂 𝒏𝒂𝒕𝒖𝒓𝒊𝒊, 𝒅𝒂𝒓 𝒆 𝒊̂𝒏𝒂̆𝒍𝒕̦𝒂̆𝒕𝒐𝒓 𝒄𝒂̂𝒏𝒅 𝒐 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒎 𝒓𝒆𝒔𝒕𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊, 𝒔̦𝒊 𝒐𝒅𝒂𝒕𝒂̆ 𝒄𝒖 𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒔𝒂̆ 𝒓𝒆𝒖𝒔̦𝒊𝒎 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒂𝒄𝒆𝒎 𝒖𝒏 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕 𝒇𝒆𝒓𝒊𝒄𝒊𝒕!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.