Două incendii generate de improvizații la butelii

Vineri, 17 Iunie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Doua incendii generate de improvizatii la butelii | imaginea 1 Atenţie la butelii! Utilizarea necorespunzătoare a buteliilor/instalaţiilor de gaze lichefiate poate provoca incendii sau deflagrații ce se pot solda cu mari pagube materiale şi uneori, din nefericire, cu rănirea unor persoane sau chiar cu pierderi de vieţi omeneşti.

Sâmbătă, 11 iunie a.c., pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște și Miercurea Sibiului au intervenit pentru stingerea a două incendii generate de improvizații la butelii, unul în localitatea Orlat iar celălalt în satul Presaca comuna Păuca.

Din nefericire, incendiul de la Presaca s-a soldat cu o victimă, un bărbat de aproximativ 78 de ani care a fost transportat la spital cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului (față și mâini).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.