Eveniment tragic pe balta Pârlita - Un bărbat şi-a pierdut viața

Marți, 28 Iunie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Eveniment tragic pe balta Parlita   Un barbat si a pierdut viata | imaginea 1 În noaptea de sâmbătă spre duminică, 26 iunie a.c., in jurul orei 00.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița au fost solicitați să intervină cu o autospecială și o barcă, iar salvatorii din cadrul Gărzii Budești să acționeze cu un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD pentru căutarea și salvarea unui bărbat.

Despre acesta existau informații că a dispărut sub luciul apei și nu a mai ieșit la suprafață. După aproximativ o oră și 20 de minute de căutări, au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului și l-au scos la mal, de unde a fost preluat de un echipaj SAJ.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanţă au declarat decesul persoanei. Organele abilitate urmează să cerceteze și să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul, în vârstă de 54 de ani, şi-a pierdut viața.

Eveniment tragic pe balta Parlita   Un barbat si a pierdut viata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.