Fiare contorsionate, oameni în agonie…

Vineri, 10 Iunie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Fiare contorsionate  oameni in agonie | imaginea 1 Cine a asistat la un accident rutier știe cum este. Fiare contorsionate, oameni în agonie…

Asta au găsit și pompierii vasluieni, luni, 6 iunie a.c., după ce 3 mașini s-au izbit. Într-una din ele, era o femeie încarcerată, cu multe răni și o cățelușă. Pebbles.

După ce stăpâna ei a fost recuperată și stabilizată, a fost transportată la spital pentru mai multe investigații. Grijulii din fire, pompierii nu au uitat nici de cățelușă.

Mai mult, unul dintre salvatori cunoștea un medic veterinar și l-a chemat de urgență să se asigure că Pebbles este în regulă, că nu are afecțiuni în urma impactului puternic.

Mai târziu s-a aflat că stăpâna lui Pebbles este o mare iubitoare de animale și a salvat-o de pe stradă. În urma acestei întâmplări, micuțul câine a fost la un pas de a rămâne iar fără stăpân.

Ce credeți că ar avea de spus Pebbles dacă ar putea vorbi: fiți mereu prudenți la drum! Cei dragi vă așteaptă acasă!

Fiare contorsionate  oameni in agonie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.