Gunoi menajer, mase plastice și anvelope uzate au ars într-un incendiu

Marți, 21 Iunie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Gunoi menajer  mase plastice si anvelope uzate au ars intr un incendiu | imaginea 1 Aproximativ 150 kg de gunoi menajer, mase plastice și anvelope uzate au ars, vineri seară, 17 iunie a.c., pe șoseaua Sloboziei din municipiu. Pentru stingerea incendiului, au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii reamintesc faptul că în cazul unor astfel de incendii, flăcările se pot întinde cu repeziciune pe o suprafață foarte mare și pot ajunge chiar și la locuințele oamenilor, care se află în apropierea focarelor.

Pentru a evita producerea arderilor necontrolate, salvatorii fac apel către cetăţeni să respecte măsurile specifice de prevenire a incendiilor. Se reaminteşte faptul că utilizarea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu şi pe timp de vânt este interzisă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.