În goana după şoricel, pisica a rămas cu capul blocat în țeavă

Duminică, 05 Iunie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

In goana dupa soricel  pisica a ramas cu capul blocat in teava | imaginea 1 Joaca de-a șoarecele și pisica nu s-a încheiat deloc bine pentru o felină. Mult mai rapid, șoricelul a reușit să fugă printr-o țeavă. În goana după el, pisica nu și-a calculat bine traseul și a rămas cu tot capul blocat în țeava respectivă.

Când au găsit-o, stăpânii au făcut tot posibilul pentru a o salva. Au folosit chiar și ulei, sperând că în acest fel va aluneca și îi va fi mai ușor să iasă. Toate eforturile au fost în zadar…În cele din urmă, oamenii au tăiat țeava respectivă cu flexul pentru a o putea deplasa, s-au urcat în mașină și au plecat direct la o subunitate a pompierilor giurgiuveni.

Acolo, pisicuța a fost preluată de salvatori. Abia mai respira când a ajuns în brațele acestora. S-au gândit la toate metodele pe care le-ar fi putut folosi pentru a o scoate în siguranță, în cel mai scurt timp. Vali, desemnat de colegi ca fiind cel mai îndemânatic pompier, a reușit să o salveze.

Pisicuța a fost luată de stăpânii săi și va primi îngrijirile de care va avea nevoie. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru că oamenii cu suflet mare știu că fiecare viață contează și că animalele trebuie iubite și protejate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.