Incendiu devastator la un depozit ecologic de deşeuri

Sâmbătă, 25 Iunie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Incendiu devastator la un depozit ecologic de deseuri | imaginea 1 Pompierii botoșăneni au acţionat, duminică, 19 iunie a.c., pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în interiorul depozitului ecologic de deșeuri de la Stăuceni.

Evenimentul a fost anunțat puțin înainte de ora 19.00, la fața locului ajungând, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă. Potrivit primelor informații, suprafața afectată era de aproximativ 1 000 de metri pătrați.

Intervenția a fost una de durată, având în vedere că ardea mocnit o cantitate mare de materiale combustibile. Incendiul a fost lichidat. Cu ajutorul a trei buldoexcavatoare s-a intervenit pentru răscolirea deșeurilor în vederea identificării și eliminării eventualelor focare.

La fața locului au fost prezenți și reprezentanți ai Consiliului Județean Botoșani, Agenției de Protecție a Mediului și ai Gărzii de Mediu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.