Intervenție la 31 de grade!

Marți, 28 Iunie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Interventie la 31 de grade | imaginea 1 Un incendiu violent a cuprins casa unei familii din localitatea Dacia, comuna Nicșeni, sâmbătă, 25 iunie a.c. Alarma a fost dată de vecini.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat faptul că ardeau cu flacără și degajări mari de fum acoperișul casei pe o suprafață de 130 m.p., dar și bunurile depozitate în cele două camere de la etajul 1 al clădirii.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 15 pompieri militari și voluntari din Nicşeni, mai bine de patru ore. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care întreținea arderea.

Pompierii au acționat rapid și au oprit propagarea flăcărilor la parterul clădirii. Aceștia au înlăturat și pericolul de explozie, fiind scoase patru butelii. Cauza probabilă - coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.