Intervenţii de urgenţă în urma ploilor abundente şi a vijeliei

Vineri, 10 Iunie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventii de urgenta in urma ploilor abundente si a vijeliei | imaginea 1 În urma ploilor abundente ce au căzut în ultimele ore și a vântului puternic, echipajele ISU Giurgiu au fost solicitate să intervină în mai multe situații, fie că a fost vorba despre copaci doborâți de vânt sau de inundații.

Cele mai multe intervenții au fost în municipiul Giurgiu, acolo unde strada Gării a fost inundată, dar și mai multe curți aflate pe 8 străzi.

DJ 601, între localitățile Crevedia Mare și Roata de Jos, a fost blocat de un copac rupt de vânt, până când au intervenit pompierii pentru a elibera partea carosabilă.

Au fost copaci căzuți pe cablurile de electricitate, dar și pe mai multe străzi din localitățile Giurgiu, Vadu Lat, Ghimpați și pe șos. Alexandriei spre Vieru. Într-unul din cazuri, la Ghimpați, un copac era căzut pe un autoturism.

Județul Giurgiu s-a aflat sub o avertizare meteo de averse torențiale și vijelii, cu viteze ale vântului de 55-75 km/h, până în dimineața zilei de luni, 6 iunie a.c., la ora 06:00.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.