Misiune de salvare a unui tăuraş, finalizată cu succes

Vineri, 17 Iunie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Misiune de salvare a unui tauras  finalizata cu succes | imaginea 1 Sâmbătă, 11 iunie a.c., în jurul orei 14:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vatra Dornei au fost solicitați să intervină în localitatea Dorna Arini, pentru salvarea unui animal (tăuraş) căzut într-o fosă septică cu adâncimea de aproximativ 4m.

Pompierii militari s-au deplasat la locul evenimentului și au intervenit cu mijloace de primă intervenție. În sprijinul pompierilor, a intervenit o autoplatformă cu braț hidraulic, aparținând autorităților locale din comuna Dorna Arini.

După aproximativ 30 de minute intense și dificile, salvatorii au reușit să asigure și să extragă animalul din fosa septică. Din fericire, bovina nu a suferit leziuni, iar după ce a fost monitorizată de către un medic veterinar, sosit la fața locului, a fost predată proprietarului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.