O casă a ars în totalitate - Proprietarul nu era acasă

Duminică, 05 Iunie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O casa a ars in totalitate   Proprietarul nu era acasa | imaginea 1 O casă a ars în totalitate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 29 mai a.c., la Broscăuți. Când s-a produs incendiul, proprietarul nu era acasă. Alarma a fost dată de un trecător, puțin înainte de ora 01.00. Focul a fost observat destul de târziu, întrucât locuința era într-o zonă izolată, înconjurată de copaci.

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și un pompier voluntar din comună, au ajuns la fața locului. La sosirea forțelor de intervenție, casa ardea ca o torță, existând pericolul de propagare a flăcărilor și la o anexă.

Intervenția a durat aproape patru ore și a fost îngreunată de cantitatea mare de deșeuri din mase plastice și textile care exista în interior și întreținea arderea. Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce proprietarul, în vârstă de 62 ani, a uitat o țigară aprinsă pe materiale combustibile.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.