O ţigară aprinsă a provocat un incendiu de casă şi vegetaţie uscată

Marți, 28 Iunie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

O tigara aprinsa a provocat un incendiu de casa si vegetatie uscata | imaginea 1 O țigară aprinsă, aruncată la întâmplare, poate provoca un incendiu într-un timp foarte scurt, mai ales dacă ajunge pe materiale combustibile, cum ar fi vegetația uscată, care are o viteză mare de ardere.

S-a întâmplat, marţi după-amiază, 21 iunie a.c., în localitatea Bila, acolo unde pompierii au fost solicitati să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită și la vegetația uscată din jurul acesteia.

Ajunși la fața locului cu o autospecială de stingere, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești au constatat că locuința ardea generalizat, la fel și vegetația din apropiere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.