Persoană înecată în râul Bistrița

Marți, 28 Iunie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Persoana inecata in raul Bistrita | imaginea 1 În urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență, salvatorii băcăuani au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-a înecat în râul Bistrița.

La locul indicat, s-a deplasat de urgență o autospecială de scafandri, barca și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Victima, un bărbat, a fost scoasă la mal de echipajul ISU, fără semne vitale, fiind predată echipajului SAJ, care a declarat decesul. Evenimentul a rămas în atenția poliției.

❗️Atenție! Dacă doriți să înotați, folosiți doar bazinele special amenajate în acest sens și supravegheate de personal calificat.

Nu vă scăldați în râuri, lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte și curenții foarte puternici❗️

Sâmbătă, 18 iunie a.c., în țară, trei persoane și-au pierdut viața, după ce s-au avântat în astfel de locuri pentru a se scălda.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.