Prima “revedere” dintre ISU Timiș și Timotion a dus la salvarea unui iepure

Marți, 14 Iunie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Prima  revedere  dintre ISU Timis si Timotion a dus la salvarea unui iepure | imaginea 1 O altfel de misiune au dus la îndeplinire miercuri, 8 iunie a.c., pompierii și doi dintre organizatorii evenimentului Timotion: aceea de a salva un iepure.

În drumul lor spre casă, Silvia și Șerban au zărit un iepure speriat, care căuta să se adăpostească sub mașini. Câteva minute au încercat să se apropie de acesta, oferindu-i chiar și legume. L-au “păzit” din ochi, ca să nu-l sperie mai tare și nici să fugă pe șosea. După ce s-au asigurat că iepurele rămâne ascuns într-un loc, s-au hotărât să solicite sprijinul salvatorilor.

Pompierii sosiți la locul indicat nu au avut o misiune grea; Șerban spune că “în mai puțin de un minut”, iepurele s-a lăsat salvat. Acesta a fost predat primilor lui salvatori, în brațele cărora s-a liniștit și care l-au dus acasă în siguranță. Pompierii timişeni se bucură să ia parte la acțiuni de salvare și să se reîntâlnească cu oameni dragi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.