Respect, George, Sebi, Ciprian, Marius și Sorin!

Vineri, 17 Iunie 2022Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Respect  George  Sebi  Ciprian  Marius si Sorin | imaginea 1 George, Sebi, Ciprian, Marius și Sorin se îndreptau spre Sinaia, urmau să intre în tură, când au observat în trafic o coloană de autoturisme.

Au coborât toți din mașină să vadă ce se întâmplă. Cu câteva momente înainte se ciocniseră două mașini, iar una dintre victime era întinsă pe asfalt.

Cum s-a apropiat, George i-a luat pulsul și pentru că nu respira, a sunat la 112, și-a lăsat telefonul jos și a început imediat masajul cardiac.

Ceilalți au fugit la cel de-al doilea autoturism, unde o victimă agoniza.

  • Ciprian, adu repede trusa din portbagaj!

  • Luați-o pe a mea! - a sărit un bărbat dintre cei care au oprit în trafic.

  • Faceți loc, vă rugăm! Am sunat după ajutoare! Trebuie să sosească!

Imediat, toți ceilalți participanți la trafic au înțeles și au creat loc pentru ambulanțele care au și ajuns.

Din păcate, oricât s-a străduit George și echipajul medical să îi salveze viața bărbatului de pe carosabil, a fost în zadar. Rănile suferite în accident i-au fost fatale.

Însă, celui de-al doilea au reușit să îi bandajeze capul și să îi imobilizeze coloana, până au venit ajutoarele să îl extragă în siguranță.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.