Respect, Sergent major Moțoc Ionuț-Codrin!

Joi, 16 Iunie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Respect  Sergent major Motoc Ionut Codrin | imaginea 1 Nu uniforma îi face salvatori! Intră în case cuprinse de flăcări, caută printre dărâmături și fiare contorsionate. Ajung în câteva minute și luptă ore întregi. Acesta este drumul pe care și l-au ales - să salveze vieți, chiar dacă, de multe ori, o riscă pe a lor.

Pentru cei mai mulți dintre salvatori, aceste activități nu se încheie atunci când ies din tura de serviciu. Aflat în timpul liber, Sergent major Moțoc Ionuț-Codrin a fost din nou “înger păzitor” pentru cineva.

În timp ce se plimba, a observat o persoană căzută pe stradă, aflată în stare de inconștiență. Știind că fiecare secundă poate face diferența, Ionuț a acționat fără să ezite. Astfel, s-a îndreptat rapid către bărbatul în cauză, pentru a-i acorda primul ajutor.

A făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l menține în afara oricărui pericol, până la sosirea ambulanței. Ulterior, victima a fost preluată și transportată la cea mai apropiată unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Respect  Sergent major Motoc Ionut Codrin | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.