Salvare cu final fericit pentru un câine blocat în subsolul unui bloc

Duminică, 05 Iunie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Salvare cu final fericit pentru un caine blocat in subsolul unui bloc | imaginea 1 Zdreanță nu știe că salvarea sa este acum una dintre poveștile pompierilor militari. Încă o poveste cu final fericit, pe care pompierii o împărtășesc, ca să vă bucure inimile și să vă readucă aminte că, oricând un suflet se află în pericol, ei vor fi întotdeauna la datorie.

Un apel la 112 anunța faptul că un câine se află blocat în subsolul unui bloc, din localitatea Simeria. Lătratul lui disperat a scos din apartamente mai mulți locatari. Numaidecât, salvatorii hunedoreni au ajuns la locul cu pricina, constatând că le era destul greu să ajungă la cățel.

Se pare că printr-un orificiu strâmt, acesta căzuse în încăperea înaltă de aproximativ 2 metri. Întrucât singura cale de acces, din acea scară de bloc către cățeluș era prea îngustă, salvatorii s-au văzut nevoiți să caute o altă soluție. Sprijiniți de vecinii ieșiți să urmărească intervenția, au găsit o cale de comunicare din scara alăturată.

Când au ajuns lângă Zdreanță, acesta nu s-a dovedit prea prietenos, ba chiar și-a arătat colții…Însă salvatorii nu au renunțat. L-au înfășurat într-o prelată și l-au adus în siguranță, afară. Când s-a simțit din nou liber, Zdreanță parcă a uitat de toate, văzându-și țanțoș de ale lui. Totuși, de câteva ori, și-a întors privirea către salvatorii săi, iar pentru ei, asta a însemnat un gest de mulțumire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.