Salvator şi în timpul liber - Respect, Plutonier adjutant Noje Marius!

Vineri, 17 Iunie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Salvator si in timpul liber   Respect  Plutonier adjutant Noje Marius | imaginea 1 Marți, 14 iunie a.c., în jurul prânzului, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că, pe strada 1 Mai din Jibou, s-a produs un acccident în care o persoană a căzut de pe un pod în vale.

Aflat în timpul liber, Plt. adj. Noje Marius, care se afla în zonă și a observat cele întâmplate, s-a deplasat imediat la victimă (o persoană de sex masculin, aproximativ 69 de ani) care căzuse accidental de pe un pod de la o înălțime de aproximativ 4 metri, într-o vale, cu fața în apă.

Salvatorul a extras imediat din apă victima care era semiconștientă öi i-a acordat măsurile de prim ajutor până la sosirea echipajelor medicale. Ulterior, echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a transportat persoana la UPU SMURD Zalău. Este important ca în cazul producerii unei potențiale nenorociri să fie omul potrivit, în timpul potrivit, la locul potrivit.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.