Şi-a pierdut viaţa la scăldat

Marți, 21 Iunie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Si a pierdut viata la scaldat | imaginea 1 Tragedie pe Dunăre, în dreptul localității Spanțov. Un băiat în vârstă de 16 ani și-a pierdut viața în Dunăre, în timp ce era la scăldat cu prietenii.

Sâmbătă după-amiază, 18 iunie a.c., era cu alți doi prieteni la scăldat. La un moment dat, a fost luat de curentul puternic al fluviului Dunărea și a dispărut sub apă, ceilalți băieți s-au speriat și au ieșit la mal solicitând ajutor.

Au fost alertați pompierii și au plecat imediat în căutarea băiatului. L-au găsit, l-au extras din apă și au efectuat manevre de resuscitare timp de 50 de minute.

În ciuda eforturilor depuse de paramedicii SMURD și personalul Serviciului de Ambulanță, sosiți la locul evenimentului, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieţii copilului, în jurul orei 19.00 fiind declarat decesul.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.