Accident feroviar în urma coliziunii dintre un tren Regio și un autocamion

Marți, 19 Iulie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident feroviar in urma coliziunii dintre un tren Regio si un autocamion | imaginea 1 Miercuri, 13 iulie a.c., ora 12.59, un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al județului Călărași a fost solicitat, prin 112, să intervină în zona localității Vasilaţi - pe DJ 301, la nivelul de trecere cu calea ferată, pentru acordarea primului ajutor şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident produs prin coliziunea dintre un tren și un autocamion.

La fața locului a fost identificată o singură victimă rezultată în urma accidentului, conducătorul unui autocamion înmatriculat în judeţul Ialomiţa, care era conştient şi prezenta doar un atac de panică, fară alte mărci traumatice.

Conducătorul autovehiculului a refuzat examinarea şi transportul la spital. Trenul Regio nr. 10279 (Bucureşti - Olteniţa) implicat în accident, transporta 30 de călători şi niciunul dintre aceştia nu a avut nevoie de îngrijiri. Atât circulaţia feroviară, cât şi cea rutieră, pe DJ 301, au fost întrerupte pe respectivele tronsoane, pentru aproximativ o oră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.