Acţiune de distrugere a muniţiei neexplodate din judeţul Argeş

Miercuri, 13 Iulie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Actiune de distrugere a munitiei neexplodate din judetul Arges | imaginea 1 Joi, 7 iulie a.c., în localitatea Suseni, a avut loc o acțiune de distrugere a unor elemente de muniție rămase neexplodate, descoperite pe teritoriul județului Argeș și preluate de către echipajul pirotehnic al ISU Argeș.

Pe timpul activității, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul de Pompieri Bradu au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și posibila intervenție medicală pe timpul misiunii.

Nu au fost probleme, la fața locului a fost prezent și un echipaj de poliție, care a asigurat restricționarea traficului în zonă și siguranța în poligon.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.