Arderea vegetaţiei uscate s-a lăsat cu o victimă

Marți, 19 Iulie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Arderea vegetatiei uscate s a lasat cu o victima | imaginea 1 Joi, 14 iulie a.c., salvatorii băcăuani au fost solicitați să intervină în localitatea Căiuți, în urma unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgență, care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau plante furajere pe o suprafață de aproximativ 1500 mp. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, care a preluat o victimă. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 89 de ani, era conștient, însă prezenta arsuri de gradul I și II pe cca. 30% din corp.

Nu uitați❗️Arderea miriștilor, a vegetației uscate și a altor materiale combustibile este interzisă. Utilizarea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu și pe timp de vânt este interzisă.

Incendiile de vegetație uscată se propagă rapid și pun în pericol viața și bunurile materiale, iar nerespectarea măsurilor privind utilizarea focului deschis în spații deschise, constituie contravenție și se sancționează cu amendă

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.