Au intervenit cot la cot cu colegii lor, până la final

Joi, 28 Iulie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Au intervenit cot la cot cu colegii lor  pana la final | imaginea 1 Când iubești ceea ce faci, te dedici cu tot sufletul. Paul și Vasile sunt prieteni de când erau mici. Stau peste drum unul de altul în Tarcău, județul Neamț. Împreună au hotărât să se alăture familiei salvatorilor nemțeni.

Marţi, 19 iulie a.c., când au trecut mașinile de pompieri prin fața caselor lor, în drum spre mănăstirea Tărcuța, au ieșit amândoi în stradă:

“— Paul, i-ai văzut? Câte autospeciale au trecut? - Am numărat cel puțin 5! Au trecut prea repede!
— Ori arde în pădure, ori e ceva…oricum este foc mare! - Vasile, eu plec după ei! Sigur au nevoie de ajutor! - Merg și eu! Luăm mașina mea!”

Cum au ajuns și au văzut proporțiile incendiului, s-au și apucat de treabă. Au intervenit cot la cot cu colegii lor, până la final. Deși a fost prima lor intervenție, au făcut totul așa cum au fost pregătiți.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.