Au intervenit la un accident rutier, în drum spre un exerciţiu internaţional

Miercuri, 13 Iulie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Au intervenit la un accident rutier  in drum spre un exercitiu international | imaginea 1 O echipă de căutare-salvare urbană formată din pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov, USISU și IGSU a pornit, miercuri, 6 iulie a.c., către Milano pentru a participa la un amplu exercițiu de pregătire. Aproape de Sibiu, salvatorii au avut de gestionat o situație reală: un accident rutier.

— Suntem pompieri, am venit să vă ajutăm!

— Vă rog, soția se simte mai rău, scoateți-o pe ea prima!

— Stați liniștit, ne vom ocupa de amândoi.

— Să vă dea Dumnezeu sănătate. Ați apărut parcă din pământ! Mă pregăteam să apelez 112.

— Suntem în trecere și am văzut ce ați pățit.

Până la sosirea echipajelor de ambulanță, cei doi au primit îngrijiri medicale, iar pompierii s-au asigurat că sunt în afara oricărui pericol.

Exercițiul din Italia se va desfășura în perioada 8-11 iulie a.c., iar alături de pompieri participă personal medical din cadrul UPU SMURD Floreasca, specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții, precum și reprezentanți ai Asociației Clubului Câinilor Utilitari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.