Au pus umărul la scoaterea unei autoutilitare derapate în șanț

Marți, 19 Iulie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Au pus umarul la scoaterea unei autoutilitare derapate in sant | imaginea 1 Unul dintre microbuzele care transporta pompierii pentru a-i înlocui pe colegii de la festivalul Electric Castle a trecut, din întâmplare, pe lângă o autoutilitară ce derapase în șanțul de pe marginea drumului.

Șoferul și soția lui erau speriați și se străduiau din răsputeri să readucă camioneta încărcată cu nisip pe șosea pentru a ajunge acasă.

Pompierii s-au oprit pentru a verifica dacă au nevoie de prim ajutor și au răsuflat ușurați când au văzut că nu au existat răniți. Au fost impresionați de supărarea celor doi soți ce își doreau foarte mult să ajungă acasă, așa că s-au înțeles din priviri că ar putea să le de-a o mână de ajutor.

Cei opt pompieri din Detașamentul Turda și reședința unității, ajutați de doi bărbați binevoitori, au pus umărul și au reușit să readucă camioneta pe roți. Ba chiar să le și păstreze o parte din nisipul ce se scurgea în șanț din bena autoutilitarei. Văzând mașina pe roți, ce doi soți s-au bucurat foarte mult, le-au mulțumit pompierilor și au pornit într-un suflet spre casă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.