Au salvat două broaşte ţestoase din incendii de vegetaţie

Joi, 28 Iulie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Au salvat doua broaste testoase din incendii de vegetatie | imaginea 1 Chiar și cei mai puternici și curajoși pompieri sunt înduioșați de micile viețuitoare.

Pompierii sunt primii care se grăbesc spre situații de care majoritatea oamenilor fug. De la accidente, la case sau păduri în flăcări, ei nu se mai uită înapoi, ci pornesc în viteză pentru a salva vieți. Pompierii se confruntă cu misiuni dificile în această perioadă de secetă și caniculă, în care se luptă cu flăcările incendiilor de vegetație uscată.

Chiar și în aceste momente grele, în mijlocul fumului și căldurii arzătoare, salvatorii găsesc putere și dau dovadă de compasiune, încercând să salveze animalele pădurii, ce nu pot fugi din calea focului. La sfârşit de săptămână, pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au reușit să salveze două broaște țestoase în misiunile lor de stingere a incendiilor de vegetație uscată.

Au salvat doua broaste testoase din incendii de vegetatie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.