Două tinere și-au pierdut viața în fluviul Dunărea

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Doua tinere si au pierdut viata in fluviul Dunarea | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit, la sfârşit de săptămână, 24 - 26 iunie a.c., pentru stingerea a opt incendii, salvarea victimelor a două accidente rutiere, căutarea unei tinere dispărute în fluviul Dunărea, dar și pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui număr de 39 de persoane cu diverse afecțiuni medicale.

De asemenea, pentru a preîntâmpina apariția unor situații de urgență, cadrele ISU Mehedinți au desfășurat misiuni de supraveghere la evenimentul aeronautic organizat pe Aerodromul Drobeta.

Din nefericire, două tinere și-au pierdut viața în fluviul Dunărea. Tragedia s-a produs vineri seara, 24 iunie a.c., în localitatea Gura Văii, zona Podul Jidoștiței. La sosirea pompierilor, una dintre tinere fusese scoasă la mal de către cetățeni.

Victimei i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără răspuns, fiind declarată decedată de medicul SAJ. Pentru găsirea celei de-a doua victime, s-a solicitat sprijinul scafandrilor din cadrul ISU Caraș-Severin. După scoaterea la mal, și aceasta a fost declarată decedată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.