Eroul serii - Respect, Plutonier major Lincă Dumitru!

Joi, 07 Iulie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Eroul serii   Respect  Plutonier major Linca Dumitru | imaginea 1 Echipa este totul în meseria pompierilor. Ne înclinăm în fața tuturor celor care au participat la misiunea de salvare de joi, 30 iunie a.c., când o vârstnică a căzut într-o fântână de aproximativ 10 metri, dar vrem să îl aducem în fața dumneavoastră pe EROUL serii.

Plutonier major Lincă Dumitru, subofițer operativ în cadrul Detașamentului Slatina, a fost cel care a coborât de două ori în fântâna cu diametrul de doar 40 de centimetri și a reușit să asigure victima, astfel încât aceasta să fie extrasă în siguranță.

A fost felicitat și a primit aplauze din partea tuturor celor care au așteptat cu sufletul la gură ca biata femeie să fie adusă la suprafață în viață, iar la final a mărturisit că și-a făcut doar datoria. Bucuria a fost desăvârșită în ziua următoare, când s-a aflat de la familia bunicuței, că aceasta este în afara oricărui pericol și urmează să fie externată din spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.