Exemplu de iubire necondiționată!

Joi, 28 Iulie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Exemplu de iubire neconditionata | imaginea 1 Raul a adoptat-o pe Tessa în urmă cu 4 ani, în urma unui eveniment rutier nefericit. Tessa a alergat speriată în stradă și s-a izbit chiar de mașina în care se afla pompierul clujean. După ce a dus-o la medic și a îngrijit-o, au rămas împreună. De atunci, sunt nedespărțiți!

Singura problemă apare atunci când Raul este de serviciu la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, însă prietena lui o mai aduce pe la unitate să îl vadă. Altfel, stă tristă toată ziua. Cu timpul, toți colegii lui Raul au cunoscut-o și o îndrăgesc.

La fel s-a întâmplat și vineri, 22 iulie a.c., însă…datoria primează. Alarma a sunat! Un alt cățel avea nevoie de ajutor. “- Tessa, eu plec, dar tu să mă aștepți aici. Ai înțeles?” Raul s-a urcat apoi în autospecială și a ajuns rapid la locul intervenției. Un cățel avea lăbuța prinsă într-o sârmă.

Stăpâna îngrijorată le-a povestit pompierilor ce s-a întâmplat. Câinele alergase pe câmp după un fazan și s-a întors cu piciorușul prins în lațul de sârmă. Folosind un clește și o șurubelniță, Raul împreună cu un alt coleg, au eliberat-o pe Bella. Bucuros, animalul a sărit direct în brațele stăpânei.

În tot acest timp, Tessa a respectat indicațiile lui Raul. A stat cuminte în unitate și a păzit garajul de unde autospeciala în care se afla stăpânul ei plecase în misiune. Ce mult s-a bucurat când a zărit mașina intrând pe poarta unității!

Cu siguranță, mulți dintre voi aveți o poveste și cunoașteți cât de puternică este legătura cu micile necuvântătoare. Dacă doriți să le împărtășiți, o puteți face în comentarii, pe pagina de Facebook a ISU Cluj.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.