Flăcările au cuprins o magazie, un adăpost de animale și un depozit de furaje

Vineri, 15 Iulie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Flacarile au cuprins o magazie  un adapost de animale si un depozit de furaje | imaginea 1 Pompierii au intervenit, aproape trei ore, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Bătrânești.

Flăcările au cuprins o magazie, un adăpost de animale și un depozit de furaje. Cu toate că erau acasă, proprietarii au observat incendiul târziu. Alarma s-a dat puțin înainte de ora 15.00.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii militari de la Garda de Intervenție Trușești și Detașamentul Botoșani, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii voluntari din comuna Gorbănești.

Salvatorii au reușit să limiteze propagarea flăcărilor la casă și alte două anexe. Intervenția a fost una de durată, având faptul că au ars aproximativ 70 de tone de furaje, iar pentru eliminarea riscului de reaprindere trebuia verificat fiecare metru pătrat.

Incendiul a fost lichidat. Au ars: 70 tone furaje, o magazie de aproximativ 20 mp din lemn, 3 tone de cereale, 1,5 tone de lemne de foc, un saivan de animale de aproximativ 30 mp și 30 de anvelope. Cauza probabilă scurtcircuit.

Flacarile au cuprins o magazie  un adapost de animale si un depozit de furaje | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.