Garaje, magazie de lemne și o mașină au fost cuprinse de flăcări

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Garaje  magazie de lemne si o masina au fost cuprinse de flacari | imaginea 1 Două garaje, o magazie de lemne și o mașină au fost cuprinse de flăcări, luni seară, 27 iunie a.c.

S-a întâmplat pe o stradă din municipiul Dorohoi. Incendiul s-a produs în garajul unde era parcat autoturismul și s-a extins la construcţiile din dreapta și stânga lui, respectiv magazia de lemne și acoperișul celuilalt garaj.

Două echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, existând pericolul de propagare la alte șapte garaje din imediata vecinătate.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pompierii au intervenit mai bine de două ore. Intervenția a îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care întreținea arderea. În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.