În doar câteva zile, scăldatul în locuri nepermise a făcut 4 victime

Joi, 07 Iulie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

In doar cateva zile  scaldatul in locuri nepermise a facut 4 victime | imaginea 1 Doar în câteva zile, scăldatul în locuri nepermise a făcut patru victime, în judeţul Neamţ. Joi, 29 iunie a.c., în comuna Tupilați un băiat de 18 ani s-a înecat în râul Moldova.

Sâmbătă, 2 iulie a.c., în comuna Horia un băiat de 18 ani și o fată de 17 ani s-au înecat în râul Moldova. Luni, 4 iulie a.c., în comuna Costișa un băiat de 14 ani s-a înecat în râul Bistrița.

‼️𝐅𝐈𝐈 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋‼️ 𝐍𝐔 fii următoarea victimă! 𝐍𝐔 îți risca viața! 𝐍𝐔 te aventura în zone periculoase! 𝐍𝐔 lăsaţi copiii nesupravegheați atunci când sunt în apă! Ai grijă de tine!

❗Scăldaţi-vă doar în locuri special amenajate pentru înot! ❗️Respectaţi avertizările privind interzicerea scăldatului! ❗Supravegheaţi permanent copiii aflaţi în apă sau în apropierea acesteia!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.