Incendii, accident rutier și alte intervenţii de urgenţă

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendii  accident rutier si alte interventii de urgenta | imaginea 1 În interval de 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 76 de intervenții, după cum urmează – patru incendii, un accident rutier și 71 de intervenții SMURD.

Marţi, 28 iunie a.c., în jurul orei 12:30, incendiu produs la un autoturism din municipiul Târnăveni, strada 22 Decembrie. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Incendiul s-a manifestat fără flacără, în urma acestuia fiind degradate scutul, termoizolația mașinii și elemente din plastic. Incendiul a fost localizat și lichidat înainte să se propage la întreg autoturismul.

Marţi, 28 iunie, în jurul orei 15:20, incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Petki David. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2h. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: foc deschis în spații deschise.

Tot ieri, 28 iunie, în jurul orei 19:00, incendiu de vegetație uscată și lemne produs în curtea unor hale dezafectate din localitatea Solovăstru, strada Principală. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Incendiul s-a manifestat la aproximativ 05h de vegetație uscată și aproximativ 10mc de lemne. Incendiul a fost lichidat înainte să se propage. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scânteie mecanică.

În noaptea de marţi spre miercuri, 29 iunie a.c., în jurul orei 00:05, incendiu produs pe balconul unei case de locuit din localitatea Sântana de Mureș, strada Principală. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

În urma incendiului au ars lambriul exterior, pe o suprafață de aproximativ 4 mp și 3 grinzi din balcon, pe o suprafață de aproximativ 3 ml. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: folosirea unor unelte, scule, instrumente necorespunzătoare.

Marţi, 28 iunie, în jurul orei 15:55, accident rutier produs pe DN 15 la ieșire la din municipiul Reghin. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

A fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, în urma impactului o persoană de cod verde fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată dura intervenției, circulația s-a desfășurat alternativ pe un singur sens de mers.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.