Maşină în pericol să cadă în apa Dunării

Marți, 05 Iulie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Masina in pericol sa cada in apa Dunarii | imaginea 1 Un autoturism a fost în pericol să cadă în apa Dunării, după ce malul s-a surpat, în timp ce conducătorul auto se deplasa într-o zonă împădurită.

S-a întâmplat duminică dimineață, 3 iulie a.c., în apropierea plajei Gostinu. Șoferul a ieșit imediat din mașină și, pentru a evita alunecarea, a legat-o cu o chingă de un copac, fiind ajutat de oamenii din jur.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare și o autospecială de stingere dotată cu accesorii specifice pentru astfel de cazuri.

Aceștia au fost sprijiniți cu un buldoexcavator, pus la dispoziție prin grija Primăriei din localitate. Autoturismul a fost tras din zona respectivă cu ajutorul buldoexcavatorului.

Pompierii recomandă cetăţenilor să aibă grijă în momentul în care se deplasează cu autoturismele pe drumuri înguste, aproape de malurile apelor pentru că există pericolul ca acestea să cedeze din cauza greutății.

De asemenea, îi sfătuiesc să fie atenți unde își parchează autoturismele, atât pentru siguranța acestora, dar și pentru a nu bloca drumul de acces, iar autospecialele de pompieri să poată interveni.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.