Misiune mai puţin vizibilă, dar periculoasă

Sâmbătă, 23 Iulie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Misiune mai putin vizibila  dar periculoasa | imaginea 1 Una dintre cele mai puțin vizibile, dar extrem de periculoase misiuni ale ISUJ Bacău, este asanarea elementelor de muniție rămase nexplodate.

Zilele acestea, echipa pirotehnică a inspectoratului a intervenit în localitatea Mănăstirea Cașin, într-o astfel de misiune.

Alarma a fost dată de un cetățean care, aflat în scop recreativ în zona indicată, a descoperit un element de muniție rămasă neexplodată.

Misiunea s-a dovedit a fi una extrem de dificilă, din cauza terenului pe care s-a intervenit, însă din fericire, profesionalismul echipei a făcut și de această dată ca intervenția să se încheie cu succes.

La locul indicat a fost identificată și ridicată ulterior o grenadă de mână defensivă, provenită din timpul conflictelor armate.

Muniția rămasă neexplodată reprezintă un pericol real și cetăţenii trebuie să acționeze cu responsabilitate în astfel de cazuri, anunțând structurile competente❗️

Misiune mai putin vizibila  dar periculoasa | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.