Misiuni pirotehnice în două localităţi vrâncene

Joi, 07 Iulie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Misiuni pirotehnice in doua localitati vrancene | imaginea 1 Marţi, 5 iulie a.c., echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea a efectuat două misiuni de asanare a muniției rămase neexplodate, în comuna Garoafa și orașul Panciu.

Astfel, în satul Răchitosu, comuna Garoafa, în urma unor lucrări agricole, a fost descoperit 1 proiectil exploziv calibru 105 mm, iar la Panciu, în timpul unor lucrări de excavații la o balastieră, au fost descoperite 3 proiectile explozive calibru 75 mm și 1 proiectil exploziv calibru 152 mm.

Muniția a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă de către echipajul pirotehnic, urmând a fi distrusă ulterior, prin explozie controlată.

Misiuni pirotehnice in doua localitati vrancene | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.