O altfel de intervenţie, un altfel de gest

Vineri, 15 Iulie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

O altfel de interventie  un altfel de gest | imaginea 1 Miercuri, 13 iulie a.c., ora 08:40, după o noapte petrecută în podul călduros al unei clădiri, a vrut să coboare și să-și înceapă activitățile zilnice.

Era prea sus, prea abrupt și ea prea mică pentru a ajunge la sol. A decis sa anunțe cetățenii și să ceară ajutor. Zis și făcut. Un echipaj de pompieri cu o scară culisabilă i-a îndeplinit dorința. La aterizarea pe sol, le-a mulțumit frumos și și-a continuat activitățile plănuite. Sfârșit.

Pare o scurtă poveste dintr-o carte pentru copii, dar nu este. Așa și-au început tura de serviciu colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni. Li se adresează mulțumiri pentru răspunsul prompt de care dau dovadă continuu, indiferent de context şi felicitări cetățenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.