O nouă misiune şi încă o viaţă salvată de pompierii Staţiei Agnita

Sâmbătă, 23 Iulie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

O noua misiune si inca o viata salvata de pompierii Statiei Agnita | imaginea 1 Un început de săptămână ce părea unul obișnuit pentru o familie din localitatea Bârghiș s-a transformat dintr-o clipă în alta în panică și îngrijorare.

Un geamăt parcă surd din depărtare a atras atenția unuia dintre membrii familiei care, mergând spre zona din care se auzea zgomotul, a găsit calul istovit de puteri, căzut într-o fântână ce îi acoperea întregul corp.

Vizibil rănit și în mare pericol, calul se zbătea cu ultimele puteri pentru a se elibera din fântâna ce îi strângea corpul. Alertați, pompierii Stației Agnita au ajuns în cel mai scurt timp, la locul evenimentului.

10 salvatori cu autospeciale de stingere și o autospecială SMURD au evaluat situația existentă și au decis să intervină pentru spargerea marginilor din beton ale fântânii și extragerea pământului din jurul acesteia.

Sprijiniți de membrii SVSU Bârghiș cu un buldoexcavator, cu toții au contribuit la extragerea în siguranță a animalului și predarea acestuia către veterinar pentru evaluarea medicală. Bucuria misiunii îndeplinite a fost cu atât mai mare cu cât norocosul animal este complet sănătos, iar stăpânii acestuia, recunoscători salvatorilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.