Opt puiuți de câine, scoși în viață de sub un podeț

Vineri, 15 Iulie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Opt puiuti de caine  scosi in viata de sub un podet | imaginea 1 Dacă unii oameni au ales să fie nepăsători și au abandonat fără remușcări niște suflete nevinovate, s-au găsit doi tineri care nu au rămas indiferenți la plânsetele necuvântătoarelor.

Echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița a tratat acțiunea cu maximă responsabilitate și a scos puiuții nevătămați din locul greu accesibil. Cine a ales să-i arunce acolo s-a chinuit puțin să-i abandoneze.

Cu ajutorul prietenilor veterinari, puiuții vor ajunge în scurt timp pe mâini bune pentru îngrijire și afecțiune necondiționată. Se adresează mulțumiri colegilor care încadrează echipajul de descarcerare, Mălinei, Denisei, Alinei și lui Paul că nu au rămas nepăsători.

Opt puiuti de caine  scosi in viata de sub un podet | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.