Ore de luptă cu flăcările, în condiții extreme!

Sâmbătă, 23 Iulie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Ore de lupta cu flacarile  in conditii extreme | imaginea 1 Încă de marţi, 19 iulie a.c., și pe tot parcursul nopții, membrii modulului național de stins incendii de pădure au acționat în sprijinul autorităților elene și a comunităților afectate, pentru lichidarea incendiului izbucnit în zona Penteli, din Nord-Estul Atenei.

În condiții extreme generate de vântul puternic și temperaturi ridicate, pompierii români au reușit protejarea și stingerea flăcărilor care amenințau aproximativ 50 de locuințe.

Totodată, echipajele operative au asigurat protejarea și stingerea focarelor extinse pe versanții din împrejurimi și care au cuprins o suprafață de peste 10 km pătrați. Misiunile vor continua, prioritară fiind protejarea persoanelor și locuințelor aflate în calea flăcărilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.