Pagube în mai multe localități din județul Botoșani

Marți, 05 Iulie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Pagube in mai multe localitati din judetul Botosani | imaginea 1 Ploile însoțite de vânt din ultimele zile au produs pagube în mai multe localități din județul Botoșani.

Joi, 30 iunie a.c., pompierii au intervenit în parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, acolo unde creanga unui copac a luat foc de la un trăsnet.

Apeluri de urgență au fost înregistrate și de la Roma, Cordăreni, Bălușeni, Guranda, Băbiceni și Broșteni.

— La Roma, lucrătorii Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani au intervenit pentru înlăturarea unui arbore căzut pe carosabil.

— La Cordăreni și Bălușeni, furnizorul de energie electrică și-a trimis echipele în teren pentru a remedia deficiențele generate de ruperea a două cabluri.

— La Guranda, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Durnești a intervenit pentru înlăturarea unui acoperiș smuls de vânt.

Cele mai mari pagube au fost înregistrate pe raza comunei Durnești. Pompierii voluntari au fost prezenţi în teren pentru evaluarea pagubelor.

Pagube in mai multe localitati din judetul Botosani | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.