Pagube majore în urma unui scurtcircuit electric la o gospodărie vrânceană

Marți, 19 Iulie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pagube majore in urma unui scurtcircuit electric la o gospodarie vranceana | imaginea 1 Un incendiu de proporții, izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, a afectat, în noaptea de miercuri spre joi, 14 iulie a.c., o gospodărie din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 03:30.

Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, patru echipaje de la Detașamentul de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD.

Totodată, în cooperare cu pompierii militari, au acționat și pompierii voluntari aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gugești, cu o autospecială de stingere. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe o suprafață de circa 400 mp, cuprinzând locuința și anexele acesteia.

Echipajele de stingere au acționat pentru localizarea focarelor și limitarea pagubelor, reușind să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ 5 ore de luptă cu flăcările. În timpul intervenției au fost salvați 10 porci, precum și gospodăriile din imediata vecinătate.

În urma evenimentului au ars: circa 200 mp din acoperișul locuinței, o anexă de aproximativ 200 mp unde erau parcate 1 tractor, 1 autoturism și aparatură electrocasnică (lăzi frigorifice, frigider, etc.), 1 adăpost de animale de circa 150 mp unde se aflau 50 de păsări și 5 t de paie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.