Pentru că orice suflet este important!

Sâmbătă, 23 Iulie 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Pentru ca orice suflet este important | imaginea 1 După ce au încheiat misiunea de stingere a unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Agigea, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Constanța-Port au salvat un pui de pisică de la înec.

„Am mers să alimentăm autospeciala cu apă de la un hidrant din apropiere când am auzit-o plângând. Era căzută în apă, într-un lac. Am intrat și am luat-o“, a povestit Plutonierul adjutant-șef Cristi Bucuroaia.

Colegii au uscat-o cu un prosop și au hrănit-o. În semn de mulțumire pentru că au salvat-o, pisica a stat numai în brațele lor și le-a artătat afecțiunea ei. Mai mult ca sigur, puiul de pisică își va găsi OMUL ei în unul dintre salvatori care o va lua acasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.