Prima misiune a pompierilor români în Grecia

Joi, 07 Iulie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Prima misiune a pompierilor romani in Grecia | imaginea 1 28 de pompieri români, cu 3 mașini de stingere incendii de pădure și 1 cisternă de mare capacitate, au intervenit în zona regiunii Schimatari, situată la Nord de Atena, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care afecta o suprafață considerabilă de vegetație uscată.

Împreună cu pompierii eleni, care au dislocat în zona Dilesi un număr mare de resurse (peste 25 de mașini de stingere, precum și aeronave specializate), românii au salvat o fermă de animale și un parc de panouri fotovoltaice din calea flăcărilor.

Intervenția modulului are loc la solicitarea ofițerului elen, delegat în asistarea și buna desfășurare a întregii misiuni derulate de salvatorii români.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.