Pui de lebădă, salvat de pompierii ialomițeni

Marți, 19 Iulie 2022Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Pui de lebada  salvat de pompierii ialomiteni | imaginea 1 Echipajele de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au avut, vineri seară, 15 iulie a.c., o misiune deosebită.

În jurul orei 21.00, prin apel la numărul unic de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al județului Ialomița a fost solicitat să intervină pentru salvarea unui pui de lebădă.

La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, care a intervenit pentru salvarea puiului de lebădă dintr-un stăvilar de aproximativ 4 metri adâncime. Puiul a fost scos din mediul ostil în condiții de siguranță și eliberat în mediului său natural.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.