Rămași singuri pe lume, doi pui de barză au fost salvați de pompieri

Joi, 07 Iulie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Ramasi singuri pe lume  doi pui de barza au fost salvati de pompieri | imaginea 1 Rămași singuri pe lume după ce mama lor a fost electrocutată, doi pui de barză au fost salvați de pompierii din Ștefănești.

Dacă ar fi putut să vorbească, le-ar fi spus că sunt însetați și lihniți și nu pot să-și poarte de grijă pentru că nu știu să zboare.

O femeie care locuiește în apropierea stâlpului unde era cuibul celor doi pui și-a dat seama că sunt în pericol și a sunat după ajutor.

Ajunși în cel mai scurt timp în localitatea Bârsănești, comuna Durnești, pompierii au reușit să îi coboare de pe stâlp, folosind o scară.

În brațele salvatorilor, puii de barză s-au simțit în siguranță. Aceștia au fost preluați de angajații Gărzii de Mediu Botoșani.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.